Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Ervaar zelf de fantastische effecten van wellness...

…en breng een bezoekje aan onze privésauna in Limburg! Maison Beau heet u van harte welkom en biedt u alle mogelijke arrangementen om volledig te ontspannen.
Onze wellness omvat talrijke faciliteiten en is gemakkelijk privé af te huren.

Bij Maison Beau aan het juiste adres!

Privésauna

Hebt u nood aan een paar uurtjes ontspanning ver weg van alle dagdagelijkse beslommeringen? Wilt u een dagje pure relaxatie om volledig tot rust te komen na een drukke en hectische werkweek? Dan bent u bij Maison Beau aan het juiste adres! Wij bieden u een privésauna in Limburg met tal van mogelijkheden om uw lichaam en geest opnieuw te laten herleven!

Kinderwellness

Ook kinderen mogen wel eens van kop tot teen worden verwend! Breng ze daarom gerust mee naar onze kinderwellness in Limburg: ideaal om wat quality time met uw zoon of dochter door te brengen of om ze een verjaardag in stijl te bezorgen. Laat ze genieten van onze faciliteiten, uiteraard gecombineerd met heel wat lekkers als kinderchampagne en frietjes!

Bed & breakfast

Een dagje wellness perfect afsluiten met een heuse wellnessnacht? Dat kan met onze bed & breakfast! Geniet van ons saunacenter, smul van een heerlijke hapjesschotel met bijhorende cava en overnacht daarna in alle rust in onze prachtige gastenkamer. Als afsluiter verwennen we u de ochtend nadien met een uitgebreid ontbijt, perfect om de dag goed van start te gaan!
Onze Faciliteiten

Pure relaxatie in onze Oosters getinte privésauna in Limburg

Ons leven wordt maar al te vaak gekenmerkt door het naar her en der rennen en dit de hele dag door. De kinderen naar school brengen en ze weer afhalen, boodschappen doen, gaan werken, gaan sporten en ga zo maar verder. Wat ontbreekt er in dit rijtje? Inderdaad, een pauze voor uzelf. Voor uzelf, voor uw gezin en voor uw vrienden. Een moment van complete ontspanning en relaxatie. Waar kan u deze vinden? In onze privésauna in Limburg!

Maison Beau heet u van harte welkom in haar wellnessruimte. We ontvangen u persoonlijk met een vriendelijk onthaal en lichten met het grootste plezier onze arrangementen voor u toe. We hebben diverse mogelijkheden voor u in petto, zodat we voor iedereen wat wils in huis hebben. Onze wellnessruimte is Oosters getint en brengt u met haar zachte kleuren en geuren ver weg van uw dagdagelijkse zorgen. In uw privésauna in Limburg is er slechts plaats voor één ding: uzelf!

Onze wellness omvat talrijke faciliteiten en is gemakkelijk privé af te huren, zodat u zich in alle rust in volledige stilte kan omringen. We leggen u tot in de puntjes in de watten met onze bar, flatscreen, badlinnen, slippers en eventueel een massage, indien gewenst. Onze privésauna in Limburg omvat vele faciliteiten, waaronder onder andere:

• Een Finse sauna
• Een Turks stoombad
• Een relaxruimte met waterbed
• Een verwarmd zwembad
• Een jacuzzi
• Een inloopdouche compleet met shampoo, douchegel en scrubzout

Privésauna in Limburg met een grote waaier aan arrangement

Bij ons kan u niet alleen gebruik maken van onze uitstekende wellnessruimte, maar ook van tal van arrangementen en aanbiedingen. Wilt u bijvoorbeeld uw collega of vriend verrassen met een uniek verjaardagscadeau? Of wilt u eenvoudigweg een romantische date met uw partner? Dan bieden onze arrangementen precies wat u zoekt. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een ontbijtarrangement met een uitgebreid ontbijt, inclusief cava? Of van een vrijgezellen party arrangement met de nodige bubbels en hapjes?

U ziet: uw privésauna in Limburg biedt voor iedere aangelegenheid wat u zoekt en dit bovendien aan een aantrekkelijke en betaalbare prijs! Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de hygiëne, want ons saunacomplex is continu verzorgd en net, perfect voor een dagje ontspanning zonder dat u zich ook maar over iets hoeft te bekommeren. Keert u nadien weer huiswaarts, dan voelt u zich gegarandeerd weer helemaal herboren!

Voor verdere informatie omtrent de mogelijkheden, tarieven of onze werking, kan u Maison Beau steeds contacteren via de telefoonnummers +32 11 81 42 57 en +32 477 28 77 84 of via het e-mailadres stijn.domi@hotmail.com. Uw privésauna in Limburg probeert u zo goed mogelijk verder te helpen en verwelkomt u steeds graag bij een kopje koffie of thee voor een persoonlijke ontmoeting!
© 2015-2017 Privésauna Maison Beau
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Privésauna Maison Beau
Heuvenstraat 105
3520 Zonhoven
Tel.: +32 11814257
GSM: +32 477287784
Contacteer ons